Restauracja Bagatela dwa razy do roku bierze udział w jednym z największych oraz najpopularniejszych wydarzeniach kulinarnych w Polsce. Festiwal zrzesza najlepsze autorskie restauracje, gdzie goście mogą skosztować z przygotowanego specjalnie na tę okazję menu.
Podczas ubiegłorocznej edycji udało nam się zdobyć wyróżnienie za atmosferę panującą w naszej restauracji. W tym roku motywem przewodnim festiwalu był „ Food-Smells-Good”.
Podczas tegorocznego wydarzenia mieliśmy zaszczyt gościć łódzkich ambasadorów festiwalu Restaurant Week, na których największe wrażenie zrobił deser „kruszony miodownik z trójniakiem” oraz danie główne z menu wegetariańskiego „Wellington” z warzywami i sosem demi glace z whisky.
Serdecznie zapraszamy Państwa do naszej restauracji na następną, wiosenną edycję.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Kolumna Park Sp. Z o.o., ul. Hotelowa 1, 95-082, Dobroń, Przygoń Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .