Cena oferty obejmuje :
- nocleg w komfortowym pokoju
- śniadania w formie bufetu szwedzkiego
- możliwość skorzystania z sauny
- kolację walentynkową ( 4 dania ) na podstawie autorskiego menu Szefa Kuchni restauracji "bagatela"
- muzykę na żywo
- stację live cooking
Dla osób zainteresowanych, dodatkowo będzie można skorzystać z indywidualnej degustacji win premium która zostanie poprowadzona przez sommeliera.
Zapraszamy do zapoznania się z autorskim menu Szefa Kuchni :
Przystawka : live cooking, serwowana przez kelnerów :
Przegrzebki, purre z zielonego groszku, cytrynowa piana, concasse pomidorowe z chili
Zupa :
Krem z fioletowych batatów podany z chipsem z szynki dojrzewającej, wędzonym twarogiem
i oliwą z czosnku niedźwiedziego
Danie główne do wyboru :
Pieczony filet z Barramundi podany z kuskusem perlistym ze świeżym szpinakiem i pomidorkami cherry,
mini marchwią i kukurydzą oraz sosem miso
Nowozelandzkischab jagnięcy podany z purre maślanym z lubczykiem, młodym brokułem
i mini szparagami oraz sosem pieprzowym
Deser :
Coulis malinowo- porzeczkowy podany z kruszonką, pikantnym kremem czekoladowym
i ciepłym sosem z białej czekolady i rumu
W celu dodatkowych pytań nasza recepcja pozostaje do dyspozycji.